Straks ook bierbrouwerij in Disneyland


Zo moet de bar in Disneyland er uit gaan zien.

Disneyland in het Amerikaanse Annaheim krijgt voor het eerst een bierbrouwerij. De brouwerij opent eind 2018 in Downtown Disney. De regels voor het schenken van alcohol zijn streng in Amerika. Je moet in restaurants in ieder geval kunnen aantonen dat je 21 jaar bent.

De brouwerij zal bestaan ​​uit een bar en restaurant, dat de “smaak van San Diego”-voedsel aanbiedt, naast informatie over het ter plekke gebrouwen bier. Er zijn ook ‘exclusieve, op maat gemaakte limited edition-bieren’ die alleen verkrijgbaar zijn bij Disney. “Als een van de vooraanstaande brouwers in Zuid-Californië, konden we niet meer geëerd worden dan voor zo’n icoon in onze staat te werken en de eerste brouwer bij Downtown Disney te worden,” zegt Marty Birkel, president van de Ballast Point Brouwerij in een verklaring.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.