Stuntje van Uber met helikopter in Kitzbühel


Het is natuurlijk een stuntje van Uber samen met Mastercard, maar wel een geinige. Dit hele weekend (20 en 21 januari 2018) is het mogelijk om met een druk op een knop een helikopter te bestellen om naar Kitzbühel te vliegen, waar dit weekend de Hahnenkamm-ski-race gehouden wordt. Maar: vertrek is alleen mogelijk vanuit München of Salzburg en in het persbericht wordt geen duidelijkheid gegeven over hoeveel je dat kost. Zeker is wel dat je – zoals de video toont – een prachtig uitzicht hebt over het alpengebied als je er met een heli overheen gaat.

De helikopter kan maximaal vijf personen vervoeren; inclusief 10 kilogram handbagage – waardoor dit een perfecte optie is voor een kleine, avontuurlijke vriendenkring die een onvergetelijke ervaring wil hebben. Na ongeveer 60 minuten in de lucht (vanuit München) en de landing in St. Johann bereiken passagiers hun eindbestemming met uberX.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.