Tiny House testen op Coolste Baan van Nederland

Tiny House testen op Coolste Baan van Nederland 9

Tiny Houses voor vakantie te bekijken in Amsterdam. Foto: PR


De Coolste Baan van Nederland is nog cooler door twee Tiny Houses aan de rand van de ijsbaan. Tot en met 11 maart 2018 is het Olympisch Stadion in Amsterdam the place to be voor schaatsminnend Nederland. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen, waar sport & entertainment en breedtesport & topsport op een bijzondere samen komen en waar iedereen bovendien kennis kan maken met de Tiny Houses van Droomparken.

Zoals de ijsbaan een sociaal gebeuren is waar jong en oud zich vermaken, zo zijn de Tiny Houses in de natuur rond een ‘social space’ geplaatst. Hier treffen mensen elkaar bij de houtstookplaats. In het Olympisch Stadion zijn de Tiny Houses zo geplaatst dat er in hun midden een met groen omgeven ontmoetingsplaats is om uit te rusten van het schaatsen of gezellig met elkaar te kletsen.

Aan Veluwemeer

De Tiny Houses mogen zich sinds hun introductie in 2017 in een stormachtig grote belangstelling verheugen, ook in de recreatiesector. Na de succesvolle eerste plaatsing op Droompark de Zanding zijn de Tiny Houses inmiddels ook te vinden, te kopen en te boeken op Droompark Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer en Droompark Maasduinen vlakbij Roermond. In 2018 zullen deze trendy huisjes vanwege de grote belangstelling op meer Droomparken geplaatst worden. Tiny Houses zijn populair vanwege hun bescheiden omvang en verrassende indeling. Duurzaamheid staat bij het ontwerp voorop.

Over Droomparken

Droomparken ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke parken in Nederland. De twaalf locaties zijn gelegen in prachtige gebieden op de Veluwe, in Noord-Holland, aan het Veluwemeer, in Limburg of aan de Zeeuwse kust. Naast een hoog serviceniveau op het park zelf, zijn ze het ideale uitgangspunt voor wie van de natuur wil genieten en/of van een stukje cultuur en historie wil proeven in de nabije omgeving. Voor meer informatie: www.droomparken.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.