Disneyland Paris krijgt Marvel-attractie

Een artist impression van de nieuwe attractie in Disneyland Parijs.


Disneyland Paris heeft vandaag plannen onthuld om de Marvel Superhelden tot leven te laten komen in het Franse Walt Disney Studios Park met een volledig nieuwe Marvel gethematiseerde attractie. Het nieuws komt van Walt Disney Parks and Resorts voorzitter Bob Chapek. Tijdens de D23 Expo Japan maakte hij aan 2000 aanwezige fans de nieuwste projecten bekend die in ontwikkeling zijn voor Disney bezoekers over de hele wereld, inclusief die voor Disneyland Paris.

Coaster

De bestaande Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith wordt getransformeerd tot een nieuwe Marvel gethematiseerde attractie, waar bezoekers samen met Iron Man en hun favoriete Avengers een razendsnel hyperkinetisch avontuur beleven. Voor bezoekers die niet kunnen wachten om van Marvel te genieten in Disneyland Paris, komen de Avengers in juni al samen tijdens Marvel Superhelden Zomer. Tijdens dit seizoen ontmoeten ze Captain America, Spider-Man, Star-Lord en Black Widow in levenden lijve. De helden zijn ook te zien in een live superproductie met de allernieuwste special effects, spectaculaire projecties en tal van verrassingen.

Ook hotel

Bovendien zal Disney’s Hotel New York binnenkort getransformeerd worden tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Het wordt het eerste Disney Hotel dat de wereld van de Avengers zal tonen. Dankzij de exclusieve illustraties en een nieuw ontwerp wordt het een accommodatie die geschikt is voor Tony Stark zelf.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.