Franse vakantieboerderij kiest nieuwe naam: Monsieur Deux

De twee eigenaren van Monsieur Deux. Foto: PR


Vijf jaar na aanvang jaar is La Fermette Lot, de vakantieboerderij van Harold Lamme en Johan Bak in Midden-Frankrijk, uitgebreid met nog een bijzondere boutique gîte. Deze uitbreiding is de aanleiding voor een naamswijziging; La Fermette Lot gaat vanaf nu verder onder de naam Monsieur Deux.

Weg uit Amsterdam

Harold en Johan wonen sinds december 2016 in Frankrijk. In 2012 kochten zij La Fermette Lot en in september 2016 werden zij eigenaar van Le Chateau, het huis naast de fermette. Dit vormde de aanleiding om Amsterdam te verlaten en definitief te verhuizen naar Frankrijk. En om de activiteiten rondom vakantieboerderij La Fermette Lot samen te voegen met de gîte van Le Chateau. Vanaf 2018 zijn alle activiteiten samengebracht onder de naam Monsieur Deux.

Vintage meubelen

Monsieur Deux bevind zich op het Franse platteland, net buiten het dorpje Saint Aout, omringd door het mooie landschap, de vrijheid en rust van de Berry. De boutique gîtes hebben beide een eigen karakter en eigen, intieme sfeer en zijn gekenmerkt door de persoonlijke stijl van Harold en Johan. Het interieur is een smaakvolle combinatie van design en vintage meubelen en objecten. Deze zijn afkomstig van verschillende ontwerpers en winkels, zoals StudioErikGutter, tot aan brocantes in Frankrijk en Zwitserland.

Waar is het?

De Berry is een voor velen nog onbekend gebied in Frankrijk. Reden temeer voor liefhebbers van natuur, rust en vrijheid om hier langs heerlijke wandel- en fietsroutes de schoonheid van de natuur en het oorspronkelijke dorpsleven te ontdekken. En de bijzondere tuinen, die worden omschreven als de geheimen van het departement, alsook brocante markten en vele chateaus.

Over de eigenaren: Harold werkte als productieleider bij de VPRO en vervolgens als uitvoerend producent bij verschillende tv-productiebedrijven. Zijn laatste job in Nederland was manager projectbureau bij NEMO Science Museum. Johan is ruim 25 jaar (foto) stylist, decorateur en inkoopadviseur voor verschillende opdrachtgevers, waaronder interieurwinkels, tuinbeurzen, opleidingsinstituten en magazines.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.