Keukenhof bekijken vanuit een helikopter


Bovenstaande video toont beelden vanuit een drone, daarmee krijg je een aardig idee van wat je te zien krijgt.

Het nieuwe Keukenhof-seizoen komt er aan. Het begint op 22 maart en zal naar verwachting in 2 maanden meer dan 2 miljoen bezoekers trekken. Er bestaat dit jaar een mogelijkheid om de bloemenpracht nog mooier te bekijken: vanuit een helikopter.

Tijdens het Keukenhof festival vertrekken er elke zaterdag helikoptervluchten. De helikopter vliegt over de Bollenstreek en het Keukenhof en zodoende hebben passagiers een prachtig gezicht op de hele regio en de drukte bij het Keukenhof.

Vertreklocatie
De Helicopter vluchten vertrekken per datum vanaf verschillende locaties. Deze worden 1 week vooraf gecommuniceerd door de piloot. De locatie zal vanaf een bloembollen boerderij in Lisse zijn of Noordwijk. De vluchten vertrekken om 10.30 u. Een vlucht van 10 minuten kost 109 euro per persoon. Maar er kan ook gekozen worden uit vluchten van 15 of 30 minuten. Een privé tour van 30 minuten kost 1161 euro per persoon. Er kunnen maximaal 4 passagiers in de helikopter.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.