Van tevoren je ligbed reserveren kan nu

Van tevoren je ligbed reserveren kan nu 9

Liggen langs de rand van het zwembad. Foto: CC0/Pixabay


Met de nieuwe service ‘Kies je ligbed’ bieden reisorganisaties Thomas Cook en Neckermann Reizen een opmerkelijke kans om het verlanglijstje van veel vakantiegangers – je ligbed aan het zwembad vooraf reserveren – af te kunnen strepen. Er wordt gestart met een pilot in drie hotels en als dit succesvol blijkt te zijn zal dit verder uitgebreid worden in de zomer van 2018.

Rand van zwembad

Aan het begin van 2018 kijken veel Nederlanders al weer uit naar de leukste weken van het jaar waarin zij vakantie gaan vieren en uiteraard alles perfect geregeld willen hebben. De definitie van een perfect geregelde vakantie is vaak net zo gevarieerd als de reizigers zelf en belangrijk daarbij zijn de persoonlijke voorkeuren van een ieder. Door de vele onderzoeken die Thomas Cook en Neckermann Reizen onder haar vakantiegangers uitvoert zijn de reisorganisaties zeer goed op de hoogte van de wensen van haar klanten. Een veel gehoorde wens is het vooraf kunnen reserveren van een ligbed aan het zwembad.

Waar kan het?

De reisorganisaties starten een pilot in drie ‘eigen’ hotels: SENTIDO Aequora op Lanzarote, Sunprime Atlantic View op Gran Canaria en SENTIDO Buganvilla op Fuerteventura. Deze hotels bieden de mogelijkheid om het favoriete ligbed te reserveren voordat de vakantie begint. In de deelnemende hotels zal tijdens de pilot een deel van de ligbedden worden vrijgegeven voor een reservering vooraf. Uiteraard zijn er nog voldoende ligbedden beschikbaar voor vakantiegangers die er de voorkeur aan geven spontaan ter plekke te beslissen waar zij willen neerstrijken aan het zwembad.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.