Boek met tips om de lente te beleven

Een bladzijde uit het boek met suggesties van dingen die je kunt ondernemen.


Lang leve de lente! Het seizoen waarin de natuur langzaam ontwaakt uit haar winterslaap, de lammetjes dartelen en de koeien dansen in de wei. En… het seizoen waarin het boek Fris je blij maakt. Dit nieuwe lenteboek staat boordevol tips en bijzondere plekjes (op maximaal 4 uur rijden van Utrecht) om de lente op haar mooist te beleven.

Terrasjes

Fris nodigt je uit om in het lentezonnetje weer lekker naar buiten te gaan. Lees over de leukste logeeradressen en vind de fijnste terrasjes om de eerste warme zonnestralen op je huid te voelen. De mooiste fiets- en wandelroutes langs bloesems en bloembollen worden getipt, net als de lekkerste recepten om de lente te proeven. Het boek is kleurrijk geïllustreerd met grote foto’s, illustraties, afvinklijstjes en verrassende quotes.

Beleef de vier seizoenen

Fris is het tweede boek in een serie van vier. Elk seizoen verschijnt een nieuw boek, in samenwerking met uitgeverij Vrolijk Fabriek. Afgelopen november verscheen Koud, nu gevolgd door Fris. Zwoel en Guur volgen nog. De serie laat je 365 dagen per jaar genieten van het mooiste in de seizoenen. De serie is als abonnement te reserveren, waarbij je elk nieuw seizoen het boek als een cadeautje in je brievenbus ontvangt.

Over de auteur

Marleen Brekelmans verzamelt sinds 2010 bijzondere adressen en tips op haar website Bijzonder Plekje. Door het delen van unieke ontdekkingen, positieve ervaringen en kleine dingen die je hart laten zingen, inspireert ze haar bezoekers een stapje terug te nemen en te genieten van het leven.

Titelinformatie

Titel: FRIS – Tips en bijzondere plekjes om de lente te beleven
Auteur: Marleen Brekelmans
Ontwerp cover en binnenwerk: Studio Vrolijk
Uitgever: Vrolijk Fabriek
Formaat: 210*160mm
Bindwijze: Hardcover, zilverfolie op omslag
Aantal pagina’s: 128
Prijs: € 15,95
ISBN: 9789491808425

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.