Van der Valk Uden gekozen tot ‘beste hotel’

Het personeel van het winnende hotel. Foto: PR

Al bijna 10 jaar reikt HotelSpecials jaarlijks de HotelAwards uit aan de beste hotels. Ieder jaar worden alle Awards onder de loep genomen qua relevantie. Waar zoekt de klant dit jaar het meest op? Wat zijn hun wensen? Ook dit jaar introduceert HotelSpecials weer nieuwe Awards met een betere match, om te voldoen aan de wensen van de klant.

Nieuwe Awards

De meeste Awards van HotelSpecials worden uitgereikt in steden en regio’s, zoals het beste hotel van Amsterdam of het beste hotel in de Moezel. “We merkten in het zoekgedrag dat mensen minder waarde hechten aan een bepaalde bestemming, maar juist aan de complete beleving.” Aldus Xander Snijders, Business Unit Manager. Voor zo’n bijzondere overnachting wil men best een stukje omrijden. Om deze reden heeft HotelSpecials alle Awards nog eens goed naast het zoekgedrag gelegd. Het resultaat is een aantal nieuwe Awards, zoals het hotel met het beste bubbelbad, de mooiste suite en het meest huisdiervriendelijke hotel.

De juiste doelgroep

Waar ook meer tijd aan is besteed, is het filteren van reviews van de juiste doelgroep. De Award voor het meest kindvriendelijke hotel is bijvoorbeeld gebaseerd op de reviews die geschreven zijn door families. Immers, een stel zonder kinderen zal het hotel niet kindvriendelijk beoordelen omdat zij niet naar deze faciliteiten op zoek zijn. Dat betekent dat hun review de totaalscore in kindvriendelijkheid onterecht naar beneden haalt. Voor een familie is het perspectief dus heel anders. Door de reviews te filteren naar de relevante doelgroep voor de Award, wordt de match tussen de wensen van de klant en het hotel verbeterd.

Tot slot is gekeken naar het aantal reviews per Award gebied. Een beoordeling van een 9.0 met twee reviews zegt minder dan een beoordeling van een 9.0 met tweehonderd reviews. In de uiteindelijke finaleronde is hier naar gekeken om het betrouwbaarste oordeel te geven. Voor HotelSpecials is dit een nieuwe stap in de richting naar het zijn van een echte specialist.

Beste hotel van Nederland

Van der Valk Uden – Veghel wint net als vorig jaar de Award voor het Beste hotel van Nederland. Dit hotel wordt door klanten van HotelSpecials als beste gezien. HotelSpecials is opgericht in 2002 en is onderdeel van BookerZzz. Het bedrijf heeft de volgende labels: HotelSpecials.nl, HotelSpecials.be, HotelSpecials.de, HotelSpecials.at en HotelSpecials.se. Het boekingsbedrijf werkt nauw samen met vele hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.