Basil komt met speciale tassen voor e-bikes

Een greep uit de fietstassencollectie van Basil. Foto: PR


De firma Basil uit het Gelderse Ulft heeft voor het voorjaar van 2018 een nieuwe collectie fietstassen speciaal voor e-bikes. Wat maakt de Basil E-bike perfect producten perfect voor de elektrische fiets? Het bedrijf omschrijft dat zelf zo: “De fietstas is waterdicht of wordt met een waterdichte regenhoes geleverd, zodat je waardevolle spullen tijdens je fietstocht droog blijven. Ook wanneer het hoost.
Gebruik je de Basil fietstas als werktas? Dan is afneembaarheid belangrijk. Je haakt de tas eenvoudig aan je bagagedrager. Ben je bij kantoor, dan haak je met hetzelfde gemak de tas van je bagagedrager. De Basil enkele fietstassen zijn voorzien van een groen beveiligingspinnetje. Als je het groene beveiligingspinnetje opzij klikt, zit je fietstas stevig vast en voorkom dat je fietstas tijdens het rijden snel door een gelegenheidsdief wordt meegenomen. Omdat de tassen een smaller design hebben, voorkom je dat je met je hakken tegen de tas aanfietst.” Consumentenprijs vanaf €37,99 (Basil Magnolia double bag S)

Recreatieve fietser
Boodschappen doen, naar de duinen, familiebezoek. De recreatieve e-biker heeft behoefte aan accessoires die geschikt zijn in diverse situaties. Deze flexibiliteit en multifunctionaliteit is volgens de producent terug te zien de Miles-serie en de Sport Design-serie. “De Basil Miles tassen hebben geen zichtbare naden en zijn waterdicht volgens de hoge IPX3-norm. Er komt geen druppel water bij de inhoud van de tas. De Basil Miles tassen zijn voorzien van slimme en veilige details: reflecterende onderdelen en oogjes waaraan LED-verlichting kan worden bevestigd.De Miles tassen zijn er in vier verschillende soorten: daypack, trunkbag, een dubbele tas en een enkele tas.” Consumentenprijs vanaf €59,99 (Basil Miles Trunkbag)

Basil accuhoezen
Basil heeft ook accuhoezen, geschikt bijvoorbeeld voor de Bosch Active bagagedrageraccu en de Performance Line frameaccu. De accuhoezen zijn gemaakt van 4,5 mm dik neopreen. Deze sleeves beschermen je accu van je e-bike tegen kou, schokken en beschadiging. Deze thermische bescherming verbetert de prestatie van je accu en zorgt dat deze langer meegaat. Benieuwd naar de Basil accuhoezen, kijk dan hier: https://www.basil.com/nl/basil-e-bike-perfect/.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.