Culinaire KLM-service nu ook op vluchten naar Tokyo

Culinaire KLM-service nu ook op vluchten naar Tokyo 9

Culinaire service onderweg bij de KLM. Foto: PR


KLM biedt vanaf deze maand (april 2018) haar culinaire service ‘Anytime for you’ ook aan in de World Business Class op dagvluchten tussen Amsterdam en Tokyo. Deze service creëert een restaurantbeleving door een verbeterde presentatie van de verse gerechten aan boord. Het geeft klanten tijdens dagvluchten ook de mogelijkheid zelf te bepalen wat en wanneer zij willen eten. ‘Anytime for you’ werd eerder ingevoerd op vluchten naar Bangkok en Johannesburg. Per 1 juli zal er ook vanaf Osaka worden gevlogen met dit nieuwe concept.

“Anytime for you sluit aan op de wensen van onze klanten. De culinaire service biedt ze meer keuze en flexibiliteit en overtreft daarmee de verwachtingen. En dat past weer goed bij de wens van KLM om onvergetelijke ervaringen te creëren.” – Martine van Streun – director Cabin Products & Service Engineering

De gebruikelijke tijden waarop KLM haar klanten eten aanbiedt sluiten niet altijd aan op de behoefte van de klant. Met Anytime for you geeft KLM haar klanten de vrijheid hun vlucht niet alleen qua eten en drinken, maar ook qua rust en werktijden in te delen naar eigen wens.

Keuze uit vijf gerechten

Het Anytime for you-menu bestaat uit vijf gerechten. De koude, warme, hartige, zoete en verwen-gerechten worden op ieder gewenst moment opgemaakt en uitgeserveerd in restaurantstijl. Wie wil, kan ook kiezen voor het World Business Class driegangenmenu. Beide menu’s worden uit de hand geserveerd waardoor zo min mogelijk gebruik wordt gemaakt van trolleys.

Persoonlijk serviceschema

Het cabinepersoneel heeft een speciale training gevolgd voor de nieuwe service. In overleg met de klant stellen zij een persoonlijk serviceschema op, waardoor de klant meer controle heeft tijdens de vlucht.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.