Ga je op reis? Neem je eigen bioscoop mee!

Met Royole kun je je overal onderdompelen in een film. Foto: PR


Hoewel het vliegtuig iedere verre uithoek van de wereld binnen ons bereik heeft gebracht, zijn lange vluchten voor de meeste mensen niet bepaald het leukste gedeelte van hun vakantie of zakenreis. Royole heeft hier iets op bedacht: de Royole Moon, een 3D virtueel mobiel theater voor films, gaming, en meer. De Moon past in je handbagage en kan je urenlang onderdompelen in high-definition film- en gameplezier.

Met meer dan 3000 pixels per inch (ongeveer 10 keer de resolutie van high-end smartphones) beschikt Royole Moon volgens eigen zeggen over het scherpste 1080p AMOLED-scherm ter wereld. Superieure beelddefinitie en -kwaliteit zijn verzekerd dankzij AMOLED-technologie met een contrast ratio van meer dan 10,000:1 en een breed kleurengamma. Royole’s optische design en systeemtechnologie zorgen voor een 3D-ervaring met een groot, schaalbaar 800’’ gebogen scherm. De ingebouwde optische powerknop zorgt er bovendien voor dat de meeste gebruikers geen bril meer nodig hebben.

Je kunt direct vanaf een smartphone, tablet, set-top box, PC, tv-box, interne opslag, een externe harddrive of de nieuwste gameconsoles content streamen naar Moon. Daarnaast kan het apparaat video’s, films en games afspelen vanaf het interne geheugen, via HDMI, USB on the Go, maar ook draadloos streamen.

Door het vouwbare ontwerp is de headset eenvoudig in te pakken, mee te nemen, en fijn om te dragen: ideaal voor fervente vakantiegangers en zakenreizigers. De noise-canceling hoofdtelefoon zorgt er bovendien voor dat je het monotone geluid van de vliegtuigmotoren niet meer hoort en een stuk frisser uit het vliegtuig zal stappen.

Prijs en beschikbaarheid
De Royole Moon is beschikbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en via royole.com, voor een adviesprijs van € 899,99.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.