Logis bedenkt roadtrips voor de fiets

Logis bedenkt roadtrips voor de fiets 8

Hoge Veluwe. Foto: Elkedagvakantie


De temperaturen lopen op, de winterjassen zijn goed opgeborgen; dit is hét seizoen om er lekker op uit te gaan in eigen land. Nog geen concrete plannen voor het voorjaar? Nodig je fiets uit voor een roadtrip door Nederland. Ontdek de Nederlandse Sahara, ontmoet bevers, wandel door paarse heuvels en bezoek gezellige steden. Logis Hotels presenteert de twee mooiste fietsroutes in Nederland.

Fiets door de Nederlandse Sahara en ontmoet bevers
Is er in Nederland een Sahara? Zeker weten! Het Nationale Park De Loonse en Drunense Duinen bestaat uit zandverstuivingen en naaldbos. Het gehele park omvat 35 km2 waarvan ongeveer 30m2 stuifzand. Fiets rondom het park en geniet van het uitzicht. Het Logis Hotel de Villa, dat doet denken aan een sprookjeskasteel, ligt om de hoek en is een plek om tot rust te komen na een eind fietsen.

Klaar voor de volgende stop tijdens het fietsweekend? Fiets naar het Nationaal Park de Biesbosch, pak een kano en spot de bevers in het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Slaap vervolgens bij Logis Hotel Auberge de Moerse Hoeve. Dit hotel laat haar gasten kennis maken met de lokale mentaliteit onder het motto ’het leven is goed in het Brabantse land’. Een laatste stop om de reis compleet te maken zijn de prachtige Brabantse steden Den Bosch, Breda en Tilburg, met vele winkels en gezellige restaurants. Allemaal op minder dan 1,5 uur afstand van het Logis Hotel.

Fiets de historie in en ontdek de paarse heuvels van de Veluwe
Start deze reis bij Logis Hotel De Tuinkamer, waar de kok alles, van het brood tot de chocolade bij de koffie, zelf maakt. Een culinair feestje. Fiets vervolgens door een afwisselend rijk landschap naar het prachtige Kasteel Ruurlo. Dit kasteel behoort tot een van de mooiste kastelen van Nederland en is het decor van groot modern realistisch kunstenaar Carel Willink.

Fiets de volgende dag in ongeveer 40 minuten naar Logis Hotel de Gravin van Vorden. Met het hele gezin op pad? Het Gravin van Vorden biedt Het Tuinhuis, een Finse bungalow met een zeer luxe badkamer met een massagedouche en bad en vier comfortabele slaapplekken. Klaar voor een dag vol adembenemende uitzichten? Fiets naar het Nationale Park de Hoge Veluwe. Ontdek de ongerepte natuur met bossen, zandverstuivingen en heidevelden. Tussen de heuvels door wandelen er Schotse Hooglanders, schapen en paarden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.