Lonely Planet maakt overzicht van ‘Geheime wereldwonderen’

Lonely Planet maakt overzicht van 'Geheime wereldwonderen' 8

Een pagina uit het boek. Foto: Lonely Planet


Iedereen kent de Taj Mahal in India, maar wie heeft ooit gehoord van de Karni Mata-tempel? Lonely Planet Geheime Wereldwonderen voert de lezers mee langs de minder bekende wonderen der aarde.

Duik in de wereld van de meest verrassende, prachtige en regelrecht bizarre sights op deze planeet waar de doorsneereiziger niet snel komt. Van griezelige natuurverschijnselen (een roze gekleurd meer) tot historische curiositeiten en bizarre architectuur: dit reisboek met prachtige foto’s is een boek voor de nieuwsgierige reiziger die graag de massa ontwijkt.

Ontdek menselijke verhalen en mysterieuze gebeurtenissen die je in een standaardreisgids niet zult aantreffen: Lonely Planet Geheime wereldwonderen | Lonely Planet | ISBN: 9789021568010 | € 25,- | Verschijningsdatum: 29-5-2018

Hier is een deel van het boek in te zien.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.