Nieuw: huur een jeep mét caravan in Canada

Best Time RV from Travelhome Campervakanties on Vimeo.

Campervakantietouroperator Travelhome breidt in Canada zijn aanbod uit met caravanverhuur. Hoewel het merendeel van de klanten in de bestemming Canada een camper huurt, komt er zo nu en dan een aanvraag binnen voor de combinatie trekauto en caravan. ‘Voor de een is de camper het ultieme kampeermiddel, voor de ander is dat de caravan. Uiteraard willen we ook in deze vraag voorzien, dus kan men nu de kampeervakantie met een caravan beginnen vanuit Toronto, Calgary of Vancouver’, aldus Travelhome directeur Perry van de Wiel.

Canada is een uitermate geschikte vakantiebestemming om per camper te ontdekken maar sommige toeristen geven echter de voorkeur aan de combinatie van een caravan en een trekauto zodat je overdag met de auto erop uit kunt en je vakantiehuisje op wielen op de camping kunt laten staan. De caravan is een type Hymer Touring 550-T-19. De caravan kan gehuurd worden in combinatie met een 4×4 Jeep Wrangler Unlimited Sahara en is geschikt voor 2 volwassenen + 1 kind. Nadere info en reserveringen via www.travelhome.nl.

De Hymer caravan heeft een lengte 576 cm en een stahoogte van 195 cm. Het is uitgerust met een bed van 198 x 140 en een van 180 x 76 cm. Er is een vers- en een vuilwatertank van 75 liter. Verder een inbouwmagnetron, 2-pits kookplaat, koelkast, toilet met douche, airco, tv en radio.
De 4-deurs Jeep Wrangler Sahara uitvoering heeft een hardtop en de 6-cilinder benzinemotor heeft een trekkracht tot 2000 kg. De vierwielaandrijving maakt hem dus ook zeer geschikt voor off-road wegen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.