Voortaan Hollands ‘bakkie koffie’ bij KLM-vluchten

Samenwerking tussen KLM en Douwe Egberts. Foto: PR


KLM serveert vanaf 1 oktober 2018 op al haar vluchten, zowel naar Europese als intercontinentale bestemmingen, duurzame koffie van Douwe Egberts.

  • Door een special blend moet de koffie hetzelfde smaken als op de grond
  • De 2 typisch Nederlandse merken willen elkaar versterken
  • Dezelfde koffie wordt geschonken in lounges

“Lekkere en kwalitatief goede koffie is belangrijk voor de klanten van KLM. De twee Hollandse merken, met een rijke historie, delen hun passie om mensen samen te brengen”, schrijft de luchtvaartmaatschappij in een persbericht.

“Wij zijn trots op de samenwerking met Douwe Egberts. Goede koffie is belangrijk voor onze klanten en daarnaast vindt KLM het cruciaal dat er duurzame koffie wordt geschonken. Twee typisch Nederlandse merken, die allebei kwaliteit voorop stellen, kunnen niet anders dan elkaar versterken. ” Miriam Kartman, KLM Executive Vice President Inflight Services.

De luchtvaartmaatschappij heeft gekozen voor een speciale blend die ‘perfect aansluit bij de smaakbeleving op grote hoogte, zodat een kop koffie in de lucht net zo goed smaakt als op de grond’. Klanten kunnen de duurzame koffie ook ervaren in de Europese Crown Lounge en de intercontinentale Crown Lounge. Voor KLM-medewerkers in Nederland is de koffie vanaf oktober ook beschikbaar op hun werkplek.

 

 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.