We.Stream belooft internationaal internet voor 7 euro

Voordat je van de data-bundels gebruik kunt maken moet je wel eerst deze hotspot kopen. Foto:PR


We.Stream, een mobiele Wi-Fi Hotspot, breidt het aanbod uit met nieuwe dagbundels die wereldwijd gebruikt kunnen worden. De dagbundels zijn deze week gelanceerd tijdens de Passenger Experience Week in Hamburg. Duizenden professionals uit de vliegmaatschappij- en cruisesector kwamen daar bijeen om zich te laten inspireren door de nieuwste ontwikkelingen.

De nieuwe databundels zijn beschikbaar vanaf 7 euro per dag en bieden volgens We.Stream onbeperkt internet in meer dan 100 landen wereldwijd. Wereldreizigers zijn hiermee volgens het bedrijf in staat om te besparen op hoge dataroaming kosten, zonder gebruik te hoeven maken van onveilige Wi-Fi Hotspots. Om van de databundels gebruik te kunnen maken moet je wel eerst hotspot voor 149 euro kopen.

We.Stream is in Januari 2018 gelanceerd tijdens CES in Las Vegas, ’s werelds grootste tech event. Sindsdien heeft het product diverse awards gewonnen en slaagde We.Stream erin toonaangevende resellers in 4 continenten wereldwijd aan zich te binden. We.Stream, met vestigingen in Nederland en in de Verenigde Staten, is een initiatief van Mondicon, dat internationaal mobiele dataoplossingen op maat biedt. Meer informatie: www.we.stream

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.