Coca Cola viert feest in Olympisch Stadion

Historische sfeer bij het Coca Cola-feestje in Amsterdam. Foto: PR

Wist je dat het Olympisch Stadion en Coca-Cola Nederland dit jaar allebei 90 jaar bestaan? Al sinds de Olympische Spelen in 1928 zijn de twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit wordt gevierd in het Olympisch Stadion op zaterdag 23 juni 2018. Iedereen is welkom op dit zomerse verjaardagsfeest met bijzondere activiteiten. Ervaar de glorie van toen met de fun van nu. Dit feest wil je voor geen goud, zilver of brons missen. De dag is gratis toegankelijk voor publiek.

Programma
Er zijn diverse activiteiten die gedurende de dag plaatsvinden, o.a.:
Een unieke mogelijkheid om de Marathontoren te beklimmen
Een rondleiding door het stadion
Kunst of Kitsch? Bezoekers kunnen hun Olympisch Stadion en/of Coca-Cola item laten taxeren door experts
Het lopen van de Olympische 100 meter
Een exclusieve markt met Coca-Cola collector items
Wie jarig is trakteert. Dus natuurlijk is er voor iedereen ook een lekker drankje, een feestelijk taartje en (live)muziek.

Aanmelden is gratis
Aanmelden voor het gratis event en de actieve programmaonderdelen ‘Kunst of Kitsch?’ , de rondleiding en het beklimmen van de Marathontoren kan via: www.olympischstadion.nl/90jaar.

Over het Olympisch Stadion
Het Olympisch Stadion is een Rijksmonument en heeft een levendige historie. In 1928 is het Olympisch Stadion gebouwd, als hoofdpodium van de Olympische Spelen in dat jaar. In de entree, de Marathonpoort, is de ‘Wall of Fame’ als eerbetoon aan alle Nederlandse winnaars van Olympisch Goud gevestigd. Het stadion is internationaal tevens geroemd vanwege de kenmerkende architectuur: architect Jan Wils won zelfs een gouden medaille op de Kunstolympiade van 1928.

Anno 2018 is het Olympisch Stadion een plek voor zowel sportieve als culturele evenementen en biedt het daarnaast vele voorzieningen zoals bedrijfsruimten en een parkeergarage.

Voor meer informatie over het Olympisch Stadion:
www.olympischstadion.nl of www.twitter.com/olympisch

Datum: Zaterdag 23 juni 2018
Tijd: 11:00-15:00 uur
Locatie: Olympisch Stadion Amsterdam (Hoofdingang)

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.