Deze zomer ook naar Spaanse stranden met Uber

Door een Uber-taxi aan het strand opgehaald worden. Foto: PR

Voor iedereen die deze zomer naar de Costa del Sol afreist, of mensen die nog geen plannen hebben – dit kan jouw motivatie zijn om naar Spanje te gaan: Vanaf deze zomer is Uber beschikbaar in de Costa del Sol om je te helpen om van en naar het strand te gaan of bijvoorbeeld naar de binnenstad van Málaga of Marbella.

UberX wordt begin juni 2018 in het gebied gelanceerd. Het gebied waar Uber beschikbaar is strekt zich uit over de beroemde stranden en bestrijkt een regio van meer dan 60 kilometer en de bekende steden Málaga, Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Mijas en Marbella.

Populaire vakantiebestemming

Jaarlijks bezoeken 12 miljoen toeristen de Costa del Sol, waardoor goede toegang tot verschillende manieren van vervoer geen overbodige luxe is. Het is volgens het bedrijf dan ook niet opmerkelijk dat er veel vraag is naar Uber in de zomerperiode. Data van Uber laat zien dat in de afgelopen drie zomers meer dan 150.000 mensen de Uber app hebben geopend in het gebied van de Costa del Sol om te kijken of de service beschikbaar is – waaronder ook veel Nederlandse toeristen. Reizigers uit 138 landen hebben sinds januari geprobeerd om in dat gebied met Uber te reizen.

Is de Costa del Sol niet jouw ideale vakantiebestemming? Er zijn nog meer stranden waar Uber je naartoe kan brengen. Hieronder een selectie:

 • Split / Dubrovnik – Kroatië (check dan even UberBoat)
 • Barcelona, ​​Spanje
 • Rio de Janeiro, Brazilië
 • Kaapstad, Zuid-Afrika
 • Honolulu, Hawaii
 • Nice, Frankrijk
 • Miami – VS.
 • Santa Monica – Verenigde Staten
 • Sydney, Australië
 • Tel Aviv, Israël
 • Zandvoort – Nederland

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.