Drie dagen om brocante te vinden die bij je past

Brocante in Apeldoorn. Foto: PR


Het Stallenplein van Paleis Het Loo is op zaterdag 19 mei 2018 en tijdens de aansluitende pinksterdagen het podium voor een brocante fair. In samenwerking met Heerenlanden Events, specialist in brocante fairs, zijn ruim veertig brocanteurs uit Nederland en België naar Paleis Het Loo gehaald. De kramen worden ingericht met uiteenlopende brocante; Victoriaans, stoer, romantisch of juist industrieel.

Daarnaast zijn er in de koetshuizen koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij te bekijken. Kinderen (van ca. 4 t/m 12 jaar) zijn welkom in het Kinderatelier waar zij kennismaken met de koninklijke beroepen chauffeur, koetsier, tuinvrouw en architect. Ze helpen met het klaarmaken van de koninklijke auto en een rijtuig aanspannen en kunnen hun eigen paleis of moestuin ontwerpen.

Meer informatie: paleishetloo.nl/brocante
Entree Paleis Het Loo € 7,50 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p., t/m 3 jaar gratis. Een entreeticket geeft toegang tot de Pinksterbrocante, het Stallenplein, het paleisdak, de tuinen en de Oranje-wandeling door het paleispark.

Openingstijden Pinksterbrocante:
Zaterdag 19 mei : 10:00 – 17:00 uur
Zondag 20 mei : 10:00 – 17:00 uur
Maandag 21 mei : 10:00 – 16:30 uur

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.