Europa-Park ‘Leukste uitje over de grens’


Onder het toeziend oog van tientallen journalisten en influencers met hun gezinnen ontving Europa-Park de ANWB-award voor ‘Leukste uitje over de grens’. Eind vorig jaar (2017) konden leden van de ANWB voor de achtste keer stemmen voor de verkiezing van het ‘Leukste uitje’. Voor het eerst konden zij dit ook doen in de categorie ‘Leukste uitje over de grens’. Europa-Park won in de nieuwe categorie de gouden award, vóór Disneyland Parijs (zilver) en Phantasialand (brons).

De verkiezing voor het ‘Leukste uitje’ wordt jaarlijks georganiseerd door ‘het Land van ANWB’, het onderdeel van de ANWB dat zich toelegt op ‘vrije tijd’. Veel leden bezoeken de laatste jaren ook attractieparken en dierentuinen over de grens en daarom is besloten bij de verkiezing ook een ‘buitenland’-categorie toe te voegen.

In totaal werden ruim 100.000 stemmen uitgebracht op het uitje dat ANWB-leden het meest waarderen. In de nieuwe categorie ging de eerste prijs naar het Duitse Europa-Park.Bij de vaststelling zijn niet alleen het aantal stemmen bepalend maar ook de scores op de verschillende onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en aanbod). Europa-Park kreeg de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2018.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.