‘Little green bag’ als handige festivalslaapzak

'Little green bag' als handige festivalslaapzak 9

De ‘ little green bag’ als compacte slaapzak. Foto: PR


Regatta introduceert de Hilo 250, een ideale slaapzak voor campings en festivals. Deze ruime mummieslaapzak biedt volgens de makers ‘enorm veel warmte, zachtheid en slaapcomfort’. De afmetingen zorgen voor volop bewegingsruimte. De groene slaapzak is zeer compact op te rollen en weegt 1,5 kg. Een echte little green bag. Ga voor meer informatie naar www.regatta.com.

De doorgestikte constructie zorgt ervoor dat de vulling van de slaapzak goed op z’n plaats blijft zitten. De buitentijk is voorzien van 300T ripstop polyester. De vulling bestaat uit 60% polyester en 40% hollow fiber. Deze combinatie zorgt ervoor dat warmte goed wordt vastgehouden en dat de slaapzak lekker zacht aanvoelt. Aan de binnenkant is een klein vakje bevestigd waar je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De slaapzak wordt geleverd in een handig compressie-opbergzakje.

De comforttemperatuur van de Hilo 250 is 7°C, dit is de temperatuur waarbij je zeer comfortabel kunt slapen. De extreemtemperatuur is -12°C, dat wil zeggen dat je bij deze temperatuur je lichaam zes uur lang warm kunt houden. Een ideale slaapzak dus voor de drie wat warmere seizoenen. Regatta Slaapzak Hilo 250, afmeting: 220x80x40cm, gewicht 1,5 kg, pack size 35 x 22 cm. Consumentenadviesprijs € 54,95.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.