VIDEO | KLM bindt Chinese gasten aan zich


KLM wil zijn passagiers uit China zich direct thuis laten voelen in Nederland. Daarvoor worden meerdere acties gehouden. Recentelijk was dat de campagne ‘Bottle of warmth’. De resultaten waren daarvan live op social media en andere online kanalen in China. Met de campagne, afgestemd op de Chinese gewoonte warm water te drinken, wil KLM de reiservaring van haar Chinese klanten verrijken.

Er werden door KLM’ers exclusieve oplaadbare KLM thermosflessen uitgereikt aan Chinese passagiers op Schiphol. In de aankomsthal stond een waterkoker van zo’n 2,5 meter waar passagiers warm water konden tappen. “KLM hecht veel belang aan de Chinese markt en is groot voorstander van technologische innovatie. Het weggeven van deze ‘bottles of warmth’ is onderdeel van onze Love at first flight-campagne en bedoeld om de reiservaring van onze Chinese klanten te verrijken”, aldus Toon Balm, General Manager van Air France-KLM in de regio Groot-China.

Met de Bottle of warmth-campagne hoopt KLM haar naamsbekendheid te vergroten in China. Ook in de toekomst blijft KLM dit soort campagnes organiseren om zo het hart van haar klanten ‘at first flight’ te veroveren.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.