Wat is jouw mooiste bospaadje?

Wedstrijd voor het mooiste bospaadje.


Altijd wel een wat gevaarlijke vraag. Wat is jouw beste visstek? Wat is het mooiste strand? En dan nu wat is jouw mooiste bospaadje? Als je de blijdschap die je voor zo’n plek voelt brengt dat het gevaar met zich mee dat vervolgens de rest van Nederland zich er ook op stort en het er zo druk wordt dat het niet langer het ‘mooiste strand’ is bijvoorbeeld.

Maar goed. Als je vindt dat zoveel mogelijk mensen moeten genieten van de Nederlandse natuur die jij ontdekt hebt dan kun je meedoen met deze wedstrijd, waarvoor je nog tot 5 juni 2018 kunt inzenden. Daarna worden de nominaties bekend gemaakt en begint de stemronde.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.