Boek dat je meeneemt onderweg: On a roadtrip

De omslag van het boek


Deze week verschijnt On a roadtrip, een boek met zes autoroutes door vakantielanden waar de zon meestal schijnt. Genieten van de vrijheid, nieuwe bestemmingen leren kennen en alles op je eigen tempo. Dat is pas vakantie. Met een (huur) auto leer je een land echt goed kennen. Je bent flexibel en vrij om te gaan en staan waar je wilt. En je komt op plekken die je anders niet zo snel zou ontdekken. Maar waar moet je zijn? On a roadtrip neemt de reiziger mee door Zuid-Europa, met onderweg de leukste plekken om te stoppen, de fijnste hotels en natuurlijk die leuke olijfboer en dat fijne restaurant voor een visje met uitzicht over de oceaan.

Instappen maar
Het recept voor een geslaagde roadtrip is een met zorg samengestelde route. In On a roadtrip zijn zes routes uitgestippeld om zo optimaal te kunnen genieten van een vakantie. En natuurlijk met handige kaarten, etappeoverzichten en alles wat je moet weten als je naar een bestemming vliegt en een auto huurt.
Met de roadtrips in dit boek haal je het maximale uit je zonvakantie. Je wisselt een paar dagen relaxen aan het strand gemakkelijk af met een bezoek aan de mooie steden in de regio en uitstapjes naar bijzondere bezienswaardigheden. On a roadtrip bewijst dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te vliegen om een fantastische reis te maken. Met zes autoroutes door verschillende landen laat dit boek de diversiteit van Zuid-Europa zien.

Technische gegevens:
Redactie: Lisette Dirks, Corno van den Berg, Alexandra Gossink, Luc Hoornaert, Anja Siderius, Marleen Veldhorst
Fotografie: Karo Krassel, Hans Zeegers e.a.
Vormgeving: Marieke van de Graft
Formaat: 150 x 195 mm
Aantal pagina’s: 144
Uitvoering: paperback met flappen
NUR: 500
ISBN: 978-90-5767-869-1
Prijs: €19,99

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.