Luis Fonsi op nummer 1 in Sky Radio Summer Top 500


Weer of geen weer, deze week is de zomer in Nederland officieel begonnen en Sky Radio The Summer Station geeft luisteraars alvast het zomergevoel. Het non-stop muziekstation startte gisteren met The Summer Top 500, een zomerse hitlijst met de 500 beste zomerhits samengesteld door luisteraars. ‘Echame La Culpa’ van Luis Fonsi is verkozen tot de ultieme zomerhit van 2018. Het is de tweede keer dat Luis Fonsi de nummer 1 positie heeft bemachtigd in The Summer Top 500. Vorig jaar stond de zanger uit Puerto Rico met ‘Despacito’ bovenaan de hitlijst. De Sky Radio Summer Top 500 is nog tot en met maandag 25 juni 2018 te horen.

Top 5
1. Echame La Culpa – Luis Fonsi & Demi Lovato
2. Summer – Calvin Harris
3. Happy – Pharell Williams
4. Duele El Corazón – Enrique Iglesias
5. Balada – Gustavo Lima

Ibiza en zomer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat is ook terug te zien in de zomerse hitlijst. Zowel Armin van Buuren als David Guetta, beiden veel gedraaide dj’s op het partyeiland, hebben vijf noteringen in The Summer Top 500. Enrique Iglesias heeft de meeste noteringen op zijn naam. Tien van zijn hits zijn terug te vinden in de hitlijst, waaronder ‘Duele El Corazón’ op notering 4 en ‘Bailando’ op notering 27. Ed Sheeran en de Nederlandse band Kensington hebben elk acht noteringen weten te bemachtigen, Pink en Shakira hebben er zeven en Jennifer Lopez komt vijf keer in de lijst voor.

The Summer Top 500 is dagelijks te horen tussen 09.00 en 17.00 uur op Sky Radio.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.