Nieuw: pop-up hotels in 11 Zwitserse steden

Nieuw: pop-up hotels in 11 Zwitserse steden 8

Overnachten bij het water in Basel. Foto: ©Zwitserland Toerisme


Slapen in een kasteeltoren, boothuis, vissershut of op een historisch schip: wie Zwitserse steden als Basel, Bern, Luzern of Bellinzona op een unieke manier wil beleven, overnacht tussen juni en begin september 2018 in een van de elf nieuwe pop-up hotels.

De check-in, check-out en het ontbijt worden verzorgd door een hotel in de buurt. De kamerprijzen variëren van 150 tot 400 Zwitserse frank per nacht, inclusief ontbijt. Reserveren kan via MySwitzerland.com/popup.

De pop-up hotels vormen onderdeel van de campagne ‘Swiss Urban Feeling’, waarmee Zwitserland Toerisme inspeelt op het stijgend aantal citytrippers dat kiest voor kleinere of minder drukke steden met evengoed een ruim aanbod aan cultuur en shoppingmogelijkheden. Meer informatie over het aanbod in de Zwitserse steden is te vinden via MySwitzerland.com/steden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.