Noordwijk krijgt eerste Healthy Fest Hotel van Nederland


Bij dergelijke zeebeelden kunnen de bezoekers aan de eind van de dag zich ontspannen.

Het eerste Nederlandse ‘Healthy Fest Hotel’ opent voor het eerst zijn deuren op zaterdag 6 en 7 oktober 2018 in Noordwijk. Zee, ruige duinen en strand gecombineerd met trainingen, yogasessies en workshops van inspirerende (top)sporters.

  • Trainingen van Arie Boomsma en Thirza van de Hoef
  • Lezingen en lunch laten zich mooi combineren
  • ’s Avonds live muziek

Het hotel staat volledig in het teken van sport en mind, waarbij de deelnemers een dagvullend en uitdagend programma kiezen dat bij zijn of haar interesse past. Specialisten als Arie Boomsma, Thirza van de Hoef, Kasper van der Meulen en vele anderen begeleiden de deelnemers de gehele dag en delen hun kennis en inzichten. Zij geven nieuwe trainingen en leren hen meer over de juiste techniek. Dit alles in en rondom het hotel, waar je natuurlijk ook lekker kunt blijven slapen.

Deelnemers volgen elk hun eigen track, die start op zaterdag om 08:30 uur

Tijdens Healthy Fest Hotel hoeft niemand zich te vervelen met zes verschillende tracks, bestaande uit een professionele warming up, drie trainingen, een lezing, een ontspanningssessie, een lunch en de mogelijkheid om alle spa en wellness faciliteiten te gebruiken. Ook is er tijd voor een strandwandeling en schuif je aan bij een gezellig avondprogramma met heerlijk eten en live muziek.

Gezonde voeding

Deelnemers volgen elk hun eigen track, die start op zaterdag om 08:30 uur en eindigt om 18:00 uur. Er is een crossfit track met Arie Boomsma en een strength track voor een sterke core. Natuurlijk wordt er meer verteld over het belang van gezonde voeding door o.a. Richard de Leth.

De Endurance Track is voor stoere mannen en vrouwen die hun grenzen willen verleggen met een off-road mountainbike route in de duinen en een obstacle trail in de natuur die het uiterste vragen van de deelnemers. Voor iedereen die juist meer rust wil toevoegen aan hun levensstijl zijn de Breathe Track en Yoga Track een must. Deze tracks leren onder andere hoe we onszelf mentaal en fysiek kunnen optimaliseren dankzij workshops en trainingstechnieken gebaseerd op ademhalingen. Meer informatie over de verschillende tracks is beschikbaar via hotel.healthyfest.nl.

Healthy Fest Hotel 2018
Datum: 6 en 7 oktober 2018
Locatie: Hotel van Oranje, Koningin Wilhelmina Boulevard 20, 2202 GV Noordwijk
Tickets: De kaartverkoop start vrijdag 15 juni om 10:00 uur

Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op healthyfest.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.