Pathé houdt Kids Zomerbios met cadeautjes

Incredibles 2 kan een van de zomerhits van dit jaar in de bioscoop worden.


De Pathé Kids Zomerbios moet voor een onvergetelijk dagje uit in de zomer zorgen. Bij iedere Kids Zomerbios film ontvangen kinderen een filmgerelateerd cadeautje (op=op). Tevens zijn er in de bioscoop activiteiten. Een ticket kost zes euro per film, zonder toeslagen.

Ieder kind ontvangt in de bioscoop de Kids Zomerbios flyer, waarbij stempels gespaard kunnen worden. Wie naar drie films of meer gaat, maakt kans op een volledig verzorgde Pathé Kids VIP-middag in de bioscoop in de buurt. Surf voor tickets en alle actuele informatie naar www.pathe.nl/kidszomerbios.

De Kids Zomerbios is gestart met Incredibles 2, die als animatiefilm in Amerika een omzetrecord heeft behaald in het eerste weekend. Daarna vertoont Pathé bijna wekelijks een nieuwe première kidsfilm: Nick Jr. Zomerbios, Show Dogs, De Kleine Heks, Hotel Transsylvanië 3 én Teen Titans Go To The Movies. De film Nick Jr. Zomerbios is deze zomer alléén te zien in de Pathé bioscopen, filmtickets zijn nu al te koop. En op vertoon van het filmticket van Incredibles 2, ontvangt iedereen bij Intertoys tien procent korting op de actiefiguren van Incredibles 2.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.