Reis je favoriete films en series achterna

De omslag van het boek.


Of je nu in de bioscoop zit of thuis op de bank: films en series voeren je mee naar geweldige plaatsen over de hele wereld. Met deze Lonely Planetgids ontdek je deze plekken zelf die vaak schitterend mooi of bijzonder en geheimzinnig zijn.

Met Lonely Planet Film- en serielocaties, reis je je favoriete films en series achterna. Stap in de mystieke wereld van Game of Thrones, lift mee met Thelma & Louise of pak de boot naar James Bond Island, ofwel het Thaise Khao Phing Kan, wereldberoemd door The Man with the Golden Gun. Ontdek waar de meest memorabele scènes uit films en series zijn opgenomen. Compleet met de werkelijke locatie en aanwijzingen hoe je er het beste kunt komen.

Lonely Planet neemt je in dit nieuwe boek mee naar meer dan 100 film- en serielocaties. Een heerlijk boek voor echte filmfanaten en serieverslinders. Hier kun je al door (een deel van) het boek heen bladeren.
Lonely Planet Film- en serielocaties | Lonely Planet | ISBN: 9789021569086 | € 12,50

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.