Bijzonder evenement: ‘Royal Polo at the Palace’

Polo beleven? Dat kan in Apeldoorn. Foto: W.J.-van-der-Meer / PR

De grasvelden van Paleis Het Loo zijn op zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018 het speelveld voor de tweede editie van het polo-event Royal Polo at the Palace. Vier professionele poloteams strijden om de King’s Cup.

De teams spelen 3×3 en het officiële Polo reglement is van toepassing met scheidsrechters en een ‘English’ wedstrijd-speaker. Langs het speelveld staan antieke ‘coaches’, typisch Engelse sportrijtuigen met vierspan, van de Private Driving Club met passagiers in historische kostuums. In de stallen en koetshuizen van Paleis Het Loo zijn koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij te bekijken.
Een vakjury kiest uit ruim 70 polo paarden de winnaar van de Best Pony Award.
’s Middags wordt er voor de jongste bezoekers een spannende Kids Pony Race gehouden. Ook wordt op beide dagen de Hat of the Day Award uitgereikt. De jury begeeft zich incognito onder het publiek. De dresscode is ‘Summer chic’.

Tuinen

Tickets voor het event geven ook toegang tot de paleistuinen en het paleisdak, voor een uniek uitzicht op één van de mooiste tuinen van Europa! De tickets kosten aan de kassa € 12,50,- p.p. en online mét korting € 10,- p.p. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen
€ 2,50 en kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Bezoekers met een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, Vriendenpas van Paleis Het Loo of actie- en vrijkaarten betalen geen toeslag. Voor tickets en info zie: paleishetloo.nl/zien-doen/royal-polo-at-the-palace

Paleis Het Loo
Geopend: van april t/m september; dinsdag t/m zondag en feestdagen 10:00-17:00 uur,
het hoofdgebouw is gesloten tot medio 2021
Routebeschrijving: A1 en A50 afslag Paleis Het Loo en vervolgens ANWB-borden volgen
Navigatieadvies: Amersfoortseweg 1, Apeldoorn (entree via parkeerplaats Amersfoortseweg)
Postadres: Koninklijk park 1, 7315 JA Apeldoorn
Informatie: +31 (0)55 577 24 00 of paleishetloo.nl/zien-doen/royal-polo-at-the-palace

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.