VakantiePiraten.nl lanceert nieuwe app

Dealsite en reisplatform VakantiePiraten.nl lanceert de VakantiePiraten app voor het zoeken van de beste reisdeals. De nieuwe mobiele applicatie is een antwoord op de wens van de gebruikers voor meer gepersonaliseerde functies om het maximale uit elke potentiële deal te halen. “We hebben naar onze gebruikers geluisterd – sommigen onderdeel van een bèta test van de nieuwe app – en denken dat zij blij zijn met de nieuwe technologie die we in de app hebben ingebouwd”, aldus David Armstrong, CEO van de HolidayPirates Group.

“We hebben onze gebruikersinterface en onderliggende technologie verbeterd, terwijl we trouw zijn gebleven aan ons doel om gebruikers te inspireren om naar bestemmingen te reizen die normaal gesproken met een klein budget onbereikbaar zouden zijn.” De nieuwe app betekent één app voor alle markten en daarmee ook toegang tot deals over de grens.

Nieuwe features

Fans van de voormalige VakantiePiraten-app – die door meer dan 10 miljoen gebruikers binnen 10 markten waarop VakantiePiraten actief is gedownload is – zullen de kenmerkende feed van VakantiePiraten in de nieuwe applicatie herkennen. De deals met de beste prijs-kwaliteitverhouding worden samengesteld door een internationaal team van ‘deal hunters’. Gebruikers kunnen in de nieuwe app filteren op vertreklocatie, bestemming en reisperiode, maar ook alle deals vinden binnen elk land waarin VakantiePiraten actief is. Dit is met name interessant voor gebruikers die vlakbij de grens en daarmee de vliegvelden van het buitenland wonen. Door het regelmatig gebruiken van de app zullen gebruikers leren welke reistijd de beste is en ontvangen zij push notificaties zodra een deal op de voerkeursbestemming door het team van VakantiePiraten wordt gepubliceerd. De app is tevens social proof, gezien het feit dat de deals eenvoudig gedeeld kunnen worden met vrienden en familie via een bericht, e-mail of social media.

De nieuwe VakantiePiraten app is nu gratis te downloaden in de App of Google Play store voor IOS en Android.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.