Airbnb heeft zijn eigen fietstours bedacht

Fietsen tijdens de vakantie. Foto: Elkedagvakantie

Met de finish van de Tour de France in het zicht en het aanhoudende warme weer is heel Nederland in vakantiesferen beland. Bekende wielrenners passeren momenteel de mooiste plekken op weg naar de Champs-Élysées. Het wielervirus verspreidt zich snel onder de Nederlanders. Kun jij ook niet wachten om je stalen ros mee te nemen op vakantie? Voor wie op zoek is naar de leukste plekken om deze zomer te fietsen zet Airbnb de populairste fiets Experiences wereldwijd op een rij. Check snel de top 10 en ontdek waar jij deze zomer nog je eigen Tour kunt rijden.

Naast het ruime aanbod aan accommodaties die te boeken zijn via airbnb.nl, vind je op de website ook een enorme variatie aan Experiences. Denk aan een culinaire wandeling, een boottocht tijdens zonsondergang, maar dus ook aan allerlei soorten fietstours verzorgd door locals.

Airbnb biedt bijna 450 fiets Experiences aan op zijn platform. Vooral de ervaringen die fietsen met food combineren zijn ontzettend aan het groeien in populariteit. Ben je geïnspireerd door de Tour de France maar verkies je eten, wijn en cultuur boven extreme tochten en veel zweten? De helft van onderstaande top 10 is zo’n combinatie waarbij je al fietsend en proevend kennis maakt met een stad.

De 10 meest populaire Airbnb fiets experiences wereldwijd:

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.