Disney Magic-cruiseschip bezoekt maandag Amsterdam

Disney Magic-cruiseschip bezoekt maandag Amsterdam 9

Het schip Disney Magic is te bekijken in Amsterdam. Foto:PR/Matt Stroshane


De Disney Magic, een van de vier cruiseschepen van Disney Cruise Line, is maandag 30 juli 2018 in Amsterdam. Het Disney schip vaart vroeg in de ochtend de haven van Amsterdam binnen en legt vervolgens aan bij de Passenger Terminal Amsterdam. De gasten aan boord kunnen de hele dag genieten van de Amsterdamse grachten, windmolens en een bezoek brengen aan de wereldberoemde musea met werken van Rembrandt, Vermeer en Van Gogh. De Disney Magic maakt een tussenstop op haar route in Noord-Europa van Dover (Engeland) naar Kopenhagen (Denemarken). In de avond vaart het schip verder voor een dag op zee en legt vervolgens aan in Warnemünde (Berlijn, Duitsland).

2700 passagiers

De Disney Magic is 300 meter lang en heeft met 875 staterooms capaciteit voor 2.713 passagiers. Het Disney schip heeft de look en feel van een klassiek cruiseschip en met haar rode schoorstenen, diep donkerblauwe romp en unieke gele reddingsboten de uitstraling van Mickey Mouse. Aan boord kunnen de gasten genieten van entertainment en ontspanning voor gezinnen, volwassenen en kinderen. Speciale ontmoetingen met Disney, Marvel en Star Wars figuren, originele Disney musicals van Broadway niveau, zwembaden voor het hele gezin, een exclusieve wereld voor volwassenen met zwembad en zonnedek, nachtclubs en een fitnesscentrum en Spa, meeslepende themaclubs voor kinderen en tieners, de nieuwste Disney films op zee, volpension en onbeperkt snacks, frisdrank, thee, koffie en ijs verkrijgbaar op het dek.

Verschillende routes

De Disney Magic is het eerste schip van de Disney Cruise Line vloot en maakte haar maiden voyage op 30 juli 1998, gevolgd door de Disney Wonder (1999), de Disney Dream (2011) en de Disney Fantasy (2012). In 2021, 2022 en 2023 worden drie nieuwe Disney schepen toegevoegd aan de bekroonde vloot.

Over Disney Magic

De Disney Magic vaart deze zomer verschillende routes in Europa en doet bestemmingen aan in Noorwegen, de Britse Eilanden en de Middellandse Zee. Ook in 2019 komt het Disney schip terug naar Europa.De routes van Disney Cruise Line kunnen worden geboekt via Zeetours Cruises en TUI.De thuishaven voor Disney Cruise Line is Port Canaveral (Florida), waar een cruise terminal gebouwd is speciaal voor de Disney schepen. Disney Cruise Line is ook eigenaar van Castaway Cay, een privé-eiland in de Bahama’s, ontworpen als een exclusieve aanloophaven voor Disney schepen. Op dit eiland kunnen gasten genieten van tropische recreatieve activiteiten, zoals snorkelen, varen en zwemmen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.