Duitse koks maken Hollandse kost op onze hotspots

Duitse koks maken Hollandse kost op onze hotspots 9

Tv-opnames voor het Duitse programma in Scheveningen. Foto: PR


Deze week maakte de tv-productie van Masterchef Duitsland opnames in Nederland. De Michelin sterrenkoks Ralf Zacherl en Nelson Müller waren met hun talentvolle kandidaten te gast in Rotterdam en Scheveningen. In samenwerking met NBTC Holland Marketing, Rotterdam Partners en The Hague Marketing bereidden de kandidaten gerechten van de Nederlandse keuken. De finale sluit goed aan bij de Dutch Food & Cuisine verhaallijn waarmee NBTC (internationale) bezoekers kennis laat maken met de Nederlandse keuken en haar streekproducten.

De opnames van de talentenjacht Masterchef Duitsland zijn in juni 2018 van start gegaan. Natuurlijk staat de aankomende masterchefs weer een spannend avontuur te wachten met een aantal uitdagende opdrachten, zowel in de MasterChef studio-keuken als ook bij de finale in Nederland. In Nederland waren de masterchefs deze week te gast op het voormalige cruiseschip ss Rotterdam en daarna aan de pier in Scheveningen. Ze werden uitgedaagd om te koken met streekproducten van de Rotterdamse en Scheveningse markt.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.