Heet in Holland: Corendon lanceert Costa Amsterdam

Heet in Holland: Corendon lanceert Costa Amsterdam 9

Het Corendon Hotel in Amsterdam. Foto: Corendon

Inspelend op de actualiteit van het prachtige zomerse weer nu in Nederland lanceert Corendon haar nieuwste vakantiebestemming: Costa Amsterdam!

Door het prachtige weer in Nederland, dat naar verwachting nog wel even zal aanhouden, twijfelen veel Nederlanders over een buitenlandse vakantie. Corendon begrijpt tegelijkertijd dat mensen er wél even tussenuit willen en het zorgeloze vakantiegevoel willen ervaren. Daarom introduceert Corendon 3-daagse All Inclusive vakanties aan de ‘Costa Amsterdam’ in haar spiksplinternieuwe Corendon Village Hotel Amsterdam. Costa Amsterdam biedt de Nederlandse vakantieganger de combinatie van zon, zee en strand én de cultuur van het bruisende Amsterdam. En dankzij het All inclusive concept zal het de gasten aan niets ontbreken.

Eten inclusief

De All Inclusive vakanties zijn vanaf 199 euro per persoon te boeken op corendon.nl/amsterdam met aankomstdata vanaf woensdag 18 juli 2018. Het verblijf is inclusief: twee hotelovernachtingen, ontbijtbuffet, á la carte lunch, afternoon snack, een uitgebreid dinerbuffet inclusief sushi en een chocoladefontein en de drankjes tijdens de maaltijden waaronder wijn en bier. Ook het parkeren bij het Village hotel is inclusief de prijs, net als de shuttleservice naar Schiphol en het Museumplein in Amsterdam. In de gloednieuwe, sfeervolle hotelkamers biedt Corendon we high-speed wifi én het complete film- en serieaanbod van Netflix.
En last but not least: kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee.

Bestemming Costa Amsterdam

Het Corendon Village Hotel Amsterdam ligt dichtbij het centrum van Amsterdam én de zonovergoten ‘Amsterdamse’ kust in Zandvoort en Bloemendaal. Met goed weer kun je Zandvoort zelfs vanuit het Village hotel zien liggen. Gasten parkeren gratis bij het hotel en rijden in een half uurtje naar het strand. Wanneer je geen zonaanbidder bent, is er in de omgeving van het Village hotel meer dan genoeg te doen. De hoofdstad Amsterdam biedt een keur aan bezienswaardigheden zoals de sfeervolle grachtengordel, het indrukwekkende Anne Frankhuis, het welbekende Red Light District en het Rijksmuseum waar de beroemde Nachtwacht van Rembrandt van Rijn te bewonderen is.

680 kamers

Corendon Hotels & Resorts opende in juni dit jaar haar deuren van het grootste hotel van de Benelux: het Corendon Village Hotel Amsterdam. Het viersterren hotel beschikt over 680 kamers en appartementen, verdeeld over drie gebouwen; Plaza, Urban en Apartments. Er zijn meerdere restaurants en bars in het hotel waaronder het uitgebreide All Inclusive restaurant. Hier kun je onbeperkt genieten van een uitgebreid All Inclusive buffet met een grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten uit diverse internationale keukens. Frisdrank, bier, wijn, koffie en thee zijn inbegrepen. Op maandag en dinsdag is het All Inclusive restaurant niet open en op die dagen kunnen gasten gebruik maken van het á la carte restaurant.

Heet in Holland: Corendon lanceert Costa Amsterdam 11

Een beeld van het aanbod van het eten in het Corendon Hotel. Foto: Corendon

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.