Een vakantierugzak die je ook met plezier meeneemt naar werk

Een vakantierugzak die je ook met plezier meeneemt naar werk 9

De Zweedse rugzak is er in verschillende kleuren. Foto: PR


In Scandinavië weten ze altijd mooie dingen te maken. Van design weten ze daar heel veel. Zo is er nu een nieuwe rugzak, die niet alleen handig is op vakantiedagen, maar die je door de vormgeving ook met plezier meeneemt naar je werk.

De Torsång Backpack van Haglöfs is een veelzijdige rugzak met leren details. Een ‘urban hero’ die je gebruikt als school- of sporttas, naar je werk en voor langere wandeltochten. Het hoofdcompartiment met rits is ruim en heeft een gepolsterd vak voor je laptop.

Twee interne en twee externe ritsvakjes bieden plaats aan een zonnebril of smartphone en andere spullen die je graag bij de hand wilt houden. Je kunt de Torsång gemakkelijk comprimeren met de drukknoop onder de klep. Het draagcomfort is goed dankzij gepolsterde schouderbanden en een schuimrubberen rugplaat.

Over Haglöfs

Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag volgens eigen zeggen de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken.

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. De Haglöfs Torsång is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 119,95. Meer informatie op www.haglofs.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.