Handig: Een koffer voor je handtas…

Zo ziet de koffer er uit en de geheime vakken die er in zitten. Foto: PR


Heb je een super goedkoop vliegticket geboekt, dan wil je niet een enorm bedrag moeten betalen om een tas in te checken. Alleen handbagage dus, dat wordt even zweten. Het Engelse merk Cabinmax heeft verschillende oplossingen; tassen die voor dit soort situaties gemaakt zijn. Ze mogen als handbagage mee, zijn licht en hebben een slimme indeling waardoor je veel meer mee kan nemen.

Zo heeft de Cabinmax Hack bovenop een ritsvak waar je je handtas in opbergt. Op korte budgetvluchten zijn ze namelijk erg streng; je mag maar één stuk handbagage meenemen. Gelukkig is de koffer verder zo ingedeeld dat je voldoende kleren, schoenen en toiletspullen voor een lang weekend erin mee kan nemen. De Cabinmax Hack heeft een adviesprijs van €145,00. Het is eenmalige investering, maar die heb je er wel na 2x vliegen weer uit. Bovendien ben je met alleen handbagage in no-time van het drukke vliegveld af.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.