Voor als de regen weer komt: een licht regenjack

Voor als de regen weer komt: een licht regenjack 8

Het nieuwe regenjack van Columbia. Foto: PR


Columbia introduceert het OutDry Extreme Featherweight Shell Jacket, een lichte, waterdichte jas die optimaal bescherming biedt tegen de elementen. Het is gemaakt van OutDry Extreme, een waterdicht en zeer goed ademend materiaal met het membraan aan de buitenkant. Dit membraan staat in direct contact met de onderliggende stof en is daardoor volgens de producent onverslijtbaar sterk. De naden van het outdoor jack zijn getapet waardoor ook deze waterdicht zijn.

Voor een nog betere bescherming tegen weer en wind zijn de manchetten, de onderkant en de capuchon verstelbaar. De buitenlaag van de jas bestaat uit een membraan, maar dat wil niet zeggen dat je geen rugzak meer kunt dragen. Integendeel, de jas is rugzakproof. Door de plaatsing van de zakken op de borstkas kun je tijdens het dragen van een rugzak nog makkelijk bij je spullen komen. Verder is het jack voorzien van ventilatieritsen onder de armen en over de borst.

Prijs regenjack

Het Columbia OutDry Extreme Featherweight Shell Jacket is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 199,95. Ga voor meer informatie naar www.columbia.com.

Columbia Sportswear Company is een familiebedrijf dat 70 jaar geleden werd opgericht in Portland, Oregon, USA. De huidige bestuursvoorzitter Gert Boyle staat al meer dan 40 jaar aan het roer en mede dankzij deze Tough Mother en haar zoon Tim Boyle (CEO) is Columbia uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf voor sport- en outdoorkleding. En natuurlijk dankzij de gepassioneerde inzet van al hun medewerkers die volop genieten van het buitenleven, op elke plek van de wereld, maar vooral in de grote Pacific Northwest met haar majestueuze bossen, vulkanische bergen en ruige kust.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.