Luxe strandhuisjes in Zuid-Holland

Luxe strandhuisjes in Zuid-Holland 7

Nieuwe strandhuisjes in Zuid-Holland. Foto: PR


Op het Zuiderstrand van Kijkduin in de provincie Zuid-Holland zijn dit voorjaar het meest luxe strandhuisje aan de Nederlandse kust geopend. Het strandhuis heeft een slaapkamer met kingsize bed, een sauna met uitzicht op het strand, een jacuzzi op het terras, flatscreen tv en blu-ray speler, compleet ingerichte keuken met onder meer vaatwasser, inductiekookplaat, Quooker en Nespresso machine.

Het is een project van Hotelsuites.nl, waar bijzondere overnachtingsadressen in Nederland en België worden aangeboden. Gratis parkeerplek en wifi is inbegrepen. ‘Het woord strandhuisje doet deze accommodatie eigenlijk geen recht aan’, stelt Hotelsuites.nl eigenaar Ben Thijssen. ‘Dit is overnachten op 5-sterren niveau voor mensen die willen genieten van ultieme luxe of iets te vieren hebben.’ Nadere info over het strandhuisje op www.strandhuiskijkduin.nl.

Twee volwassenen

Het strandhuisje is ontworpen door Marjolein Garritsen, interieurontwerpster uit de ‘school’ van Jan des Bouvrie. Het strandhuisje heeft inclusief het terras een oppervlakte van 35m² en is geschikt voor twee volwassen en eventueel twee kinderen. De kleintjes slapen dan op de slaapbank in de woonkamer. Er zijn ligstoelen voor op het terras of strand. Het huisje is volledig geïsoleerd en heeft centrale verwarming. Met een bolderkar kan men de persoonlijke spullen naar het huisje rijden.

Per week huren

Het strandhuisje kan per week gehuurd worden, maximale huurperiode is drie weken. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan. Huurperiode is vanaf 27 april tot en met de herfstvakantie – de laatste huurweek is 19 – 26 oktober. Huurprijzen per week vanaf 1.200 euro tot 2.050 euro in het hoogseizoen.

De badplaats Kijkduin ligt nabij Den Haag en Scheveningen en heeft een breed strand. Parkeren is in Kijkduin overal gratis. De duinen zijn een ideaal wandel- en fietsgebied. Naast strandplezier zijn er voor kinderen in de nabije omgeving attracties als Madurodam, attractiepark Drievliet, de Uithof, Monkey Town en het reuzenrad bij de Pier.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.