Nazomeren in Schiedam doe je zo


Sfeer in Schiedam

Stichting Promotie Schiedam (SPS) heeft met plezier een lijst gemaakt met een greep uit het veelzijdige Schiedamse festivalaanbod. Kijk voor de complete en actuele UITagenda op www.sdam.nl/uitagenda. 
-Voetjes van de vloer
. Kom vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september naar Where we’ve met; het enige échte popfestival in Schiedam op de Kloosterplaats. Ervaar het echte ‘confettigevoel’, klets bij met oude bekenden, waag een dansje, feest met je vrienden en zwijmel weg bij exclusieve loftsessies op bijzondere locaties.

– Het is Donderdag 6 t/m zondag 8 september tijd om je benen lekker te laten rusten tijdens Film op ’t Erf. Het Stadserf gaat omgetoverd worden tot pleinbioscoop. Huur een fijne loungestoel, pak een drankje erbij en geniet.

– Zaterdag 25 augustus heeft het Zomerfeest Lange Haven als thema GinFever. Een smaakvol festival gewijd aan gin. Proef diverse gin-tonics, geniet van een drankje en het mooie uitzicht op de Lange Haven.

-Schiedam schudt van vrijdag 28 september t/m zondag 30 september op haar grondvesten tijdens de Brandersfeesten. Geniet van straattheater, waterspelen in de havens, optredens van Shantykoren en mis de gondelvaart niet.

– Het borrelt vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober van de muziekstijlen tijdens MusicDistillery in de Noletloodsen. Ook tijdens deze tweede editie van het internationale muziekfestival zullen grote namen de revue passeren.

-Donderdag 18 t/m zondag 28 oktober laat Fotofestival Schiedam met het thema Re:Search een verrassende verzameling zien van de grote verscheidenheid binnen het fotografische landschap. De fotograaf, die in al zijn bezetenheid, frustratie of verwondering de wereld onderzoekt en bevraagt staat centraal.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.