Nieuw wandeljack geeft veel bewegingsvrijheid

Een wandeljack voor mensen die onder vochtige omstandigheden hun vakantie doorbrengen. Foto: PR


Het nieuwe Birchdale Shell Jacket van Regatta is volgens de producent ‘een ideaal wandeljack met veel bewegingsvrijheid dankzij de stretch Isotex 10.000-stof’. De jas is wind- en waterdicht, maar wel optimaal ademend. Zeer geschikt dus voor lange wandeltochten onder regenachtige omstandigheden, maar ook voor dagelijks gebruik. Inclusief handige binnenzak voor je wandelkaart.

De verstevigde capuchon is in twee richtingen verstelbaar en biedt extra bescherming. De jas heeft een ritssluiting en verschillende zakken. Op de linkermouw is een Regatta-badge aangebracht. De damesuitvoering van de Birchdale is verkrijgbaar in vier kleuren, de herenuitvoering in vijf.

Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot 20.000 mm.

Regatta Birchdale voor dames en heren, consumentenadviesprijs € 109,95. Verkrijgbaar via de outdoorwinkel. Info: www.regatta.com.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.