#ZwarteZaterdag – Zo overleef je verveling op de achterbank

#ZwarteZaterdag - Zo overleef je verveling op de achterbank 9

De Twitter-pagina van Elkedagvakantie.

De zomervakantie is in volle gang en dit resulteert in de meest gevreesde dagen voor toeristen: Zwarte Zaterdag (dit jaar 4 en 11 augustus 2018). Veel Nederlanders trekken erop uit richting Zuid-Europa met hun caravans of vliegen een eind naar het tropisch paradijs. Deze massamigratie naar zonnige bestemmingen staat gelijk aan honderden kilometers file plus oneindige rijen voor de incheckbalies op de luchthavens.

Zwarte Zaterdag – tips

Gecombineerd met recordbrekende temperaturen over de hele wereld, kan wachten een behoorlijke nachtmerrie worden. Met deze tips heb je gegarandeerd wat plezier en vliegt de tijd voorbij tijdens die onontkoombare wachttijden.

#AddAWordChangeAFilm
Ooit gedacht dat filmtitels beter zouden zijn met een kleine aanpassing? De Twitter-community was je al voor met parels als: ​‘Lord of the Onion Rings’​, ‘Crouching Tiger, Hidden Drag Queen’ ​of ​‘Nursing Home Alone​’. Simpelweg scrollen door de feed van deze hashtag zal je veel gelach en gegiechel bezorgen, maar het delen van je eigen titels is nog leuker. Uitgekeken? Kijk dan eens bij ​#RuinA90sSong en ​#RuinYourDateIn4Words​ voor nog meer hilarische Tweets.

#ZwarteZaterdag - Zo overleef je verveling op de achterbank 11

#ZwarteZaterdag - Zo overleef je verveling op de achterbank 13

#RuinABookTitleInOneLetter
Twitter is gebaseerd op de kracht van woorden. ​#RuinABookTitleInOneLetter​ laat zien wat voor verschil het vervangen van ​éé​n letter of ​éé​n woord kan maken. En zoals we van de Twitteraars kunnen verwachten, maken zij graag gebruik van deze mogelijkheid om titels van vrij onschuldige boeken te veranderen. Sommige ten goede, maar anderen…?

 

#ZwarteZaterdag - Zo overleef je verveling op de achterbank 15

#ConnectFour
Twitter Threads maakt het mogelijk om Connect Four te spelen met mede Twitteraars. Geen enkel potje zal hetzelfde zijn, want er zijn meer dan vier miljoen manieren om het bord te vullen #FunFact! Misschien ben jij ook wel in voor een challenge net als vele anderen. Je kunt ​hier​ meer vinden over hoe je Threads kunt gebruiken.

 

#ZwarteZaterdag - Zo overleef je verveling op de achterbank 17

#HitteplanSongs
Wat zou de zomer zijn zonder de eeuwige zomerhits? We hebben de afgelopen jaren heel wat klassiekers voorbij horen komen, maar wist je dat bijna elk nummer wel de potentie heeft om de hete zomerdagen wat op te vrolijken? De beruchte Twitteraar ​Bruun​ had het briljante idee om reguliere nummers te transformeren in echte zomerhits. Het begon allemaal met Marco Borsato’s ‘’Ik leef niet meer voor jou’’, waarna velen snel volgden:

#ZwarteZaterdag - Zo overleef je verveling op de achterbank 19

#ZwarteZaterdag - Zo overleef je verveling op de achterbank 21

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.