Een rugzak voor bike & hike

Een rugzak voor bike & hike 9

De rugzak heeft een ruim zijvak. Foto: PR


De rugzak Vide Medium van Haglöfs is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Het Scandinavische ontwerp is niet alleen mooi, maar vooral ook functioneel en robuust. Ideaal voor hike, bike, city en gym. De rugzak heeft volgens de producent een ultiem draagcomfort en past altijd, dankzij de zachte, verstelbare schouderriemen. Onder het elastiek aan de voorzijde stop je snel een jas of trui als je die niet meer nodig hebt.

Het hoofdcompartiment van de Vide Medium heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken erg makkelijk is. De backpack is voorzien van elastische zijvakken en heeft een vak voor een drinksysteem dat ook gebruikt kan worden als laptopvak. Eenmaal in de rugzak is de laptop veilig, stootvast en compact opgeborgen, mede dankzij de compressiebanden aan de zijkant. De sleutelhouder en handgreep aan de bovenzijde zijn praktisch.

De Vide Medium is erg geschikt voor een wandeling, fietstocht, stadsuitje of naar school, werk of sportschool. Dankzij het mesh ventilatiesysteem krijg je geen last van een warme rug tijdens een inspannende tocht. De rugzak is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Op de voorzijde vind je het bekende logo van Haglöfs met de gestileerde H.

Informatie
De rugzak Haglöfs Vide Medium, inhoud 20 liter, is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 74,95. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.