Corendon begint met stedentrips naar Istanbul


Corendon start deze winter met de verkoop van stedentrips naar Istanbul. Vanaf november tot april worden vier- en vijfdaagse stedentrips aangeboden naar de metropool. Een vierdaagse stedentrip is te boeken vanaf 199 euro per persoon. Dit is inclusief de retourvlucht met Turkish Airlines vanaf Amsterdam en een hotelovernachting op basis van logies en ontbijt, variërend van drie- tot vijfsterrenhotels.

Smeltkroes van culturen

De stad Istanbul is als smeltkroes van verschillende beschavingen en culturen ongeëvenaard.
Imponerende bezienswaardigheden zoals de Hagia Sophia en de Blauwe Moskee weerspiegelen de
rijke historie. Het trendy nachtleven en de hypermoderne winkels maken de stad tegelijkertijd tot een
hippe bestemming en de immense Grand Bazaar is een magneet voor jong en oud. “De vraag naar Turkije vakanties neemt weer in sneltreinvaart toe, dus we hebben besloten om Istanbul toe te voegen aan ons aanbod. Ik ben hier erg blij mee, want Istanbul is een geweldige stad. Ik kom er graag en ik ben ervan overtuigd dat dat voor onze reizigers ook zal gelden”, aldus Atilay Uslu, directeur-eigenaar van Corendon.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.