Kili-Challenge als bucketlistervaring voor goede doel

Een reis naar de Kilimanjaro voor een goed doel. Foto: PR


War Child organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Kili-Challenge om zoveel mogelijk geld op te halen voor oorlogskinderen. Elke deelnemer die meedoet aan de Kili-Challenge wordt uitgedaagd om via (persoonlijke) sponsoren minimaal 2.400 euro op te halen. Uiteraard helpen de deelnemers hier de kinderen in oorlogsgebieden mee, maar er zijn meer redenen waarom deze uitdaging aan te gaan.

Once in a lifetime
Het beklimmen van de Kilimanjaro is een unieke ervaring voor iedereen die van een uitdaging houdt. De Kilimanjaro is de hoogste berg van Afrika en hoort daarom thuis in het rijtje van de zeven meest begeerde bergen. Zodra je aan de top van de berg staat en kijk je uit over een prachtig deel van Afrika. Om deelnemers fysiek en mentaal klaar te stomen voor de hoogste berg van Afrika (5.895m) biedt War Child een speciaal programma. Deelnemers krijgen zowel ondersteuning bij het fondsenwerven als met de fysieke voorbereiding. Zo is er bijvoorbeeld een weekend training in de Belgische Ardennen. Inschrijven kan tot 26 oktober 2018. De vertrekdata van de reis zijn 16 of 26 januari 2019. Meer informatie vind je op www.warchild.nl/kili-challenge.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.