Loop met Augmented Reality door Breda


De list met het turfschip van Breda in het ´echt´ beleven? De geheime catacomben van het Bredaase stadhuis bezoeken? Of een kijkje nemen in het renaissance paleis van Hendrik de 3e van Nassau-Breda? Ontdek de bruisende geschiedenis van Breda door middel van een nieuwe innovatieve Augmented Reality Tour, een ware experience.

Op donderdag 4 oktober 2018 lanceert Citymarketing Breda deze stadstour. Met behulp van een gratis app maken bezoekers een reis door de tijd en komen alles te weten over de vele historische plekken van Breda. Het indrukwekkende verleden van de stad wordt door middel van digitale lagen en animaties verteld via de smartphone en zorgt voor een compleet nieuwe beleving van Breda.

Voor gasten een manier om de stad op een andere manier te ontdekken, voor locals interessant om hun eigen woonplaats in een ander licht te zien. Vanaf nu heeft Breda geen geheimen meer…

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.