Peru schittert in nieuwe iPhone reclame


Peru is wederom gekozen als decor voor een grootse reclamecampagne. Na de succesvolle Samsung commercial van vorig jaar heeft ook iPhone gekozen voor het fotogenieke Peru als filmbestemming voor de lancering van de nieuwe iPhone modellen (XS, XS Max en XR). De telefoongigant koos voor de zuid Peruaanse regio Ica en wij begrijpen wel waarom. Niet alleen is Ica dé spot om te ‘sandboarden’ over de woestijnheuvels, ook kun je hier in een buggy door de eindeloze zandvlaktes crossen en genieten van één van de mooiste zonsondergangen ter wereld.

De video, die ongeveer 4 minuten duurt, is al door miljoenen mensen over de hele wereld bekeken. Alle mogelijkheden van de nieuwe iPhone-modellen worden getest in de woestijn van Ica en in de oase van Huacachina. Het is niet de eerste keer dat Peru wordt uitgekozen als toneel voor giganten in de wereld van nieuwe technologie. Vorig jaar mei koos Samsung ook voor Peru om de het nieuwste model, Samsung S8, te presenteren. Hier nam reisblogster Moriah Yado je mee langs Peruaanse pareltjes als Lima, Cusco, Machu Picchu en Surquillo.

Woestijn Ica als perfecte decor

Ica ligt op ongeveer 4 uur rijden van de hoofdstad Lima. Behalve de indrukwekkende zandheuvels en het charmante oasedorpje Huacachina biedt Ica nog veel meer. Het is namelijk de bakermat van de nationale drank Pisco, je vindt hier het Nationale Park Paracas (Islas Ballestas) en de mysterieuze Nazcalijnen in de plaats Nazca. Reden genoeg voor een bezoek aan deze veelzijdige Peruaanse regio.

Buggy in woestijn van Ica – Credits: Walter Hupiu- Promperú

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.