Smûk: Fries geluk zelf maken

De omslag van het boek Smuk.


Denen hebben Hygge, Zweden hebben Lagom, Japanners hebben Ikigai. Maar we hoeven het geheim voor een gelukkig leven niet zo ver weg te zoeken. In Friesland weten ze allang waar je gelukkig van wordt: maak je leven meer Smûk. (lett. ‘gezellig en mooi’). Wimke Tolsma laat in haar boek Smûk zien dat geluk in de kleine dingen zit.

De wind in de zeilen, de zon die schittert op het water… om je eigen kleine geluk te maken en ook thuis te genieten van smûk, heb je niet veel nodig. Wimke ging op zoek naar het ultieme Friese geluk en bundelde 60 creatieve opdrachten en heerlijke recepten om met elkaar van te genieten.

Met Smûk leef je licht, nuchter, duurzaam en gezond. Wimke Tolsma is Friezin en influencer en bekend van haar website www.wimke.nl. Hier geeft ze een kijkje in haar leven met twee dochters in het Friese IJlst.

Smûk | Wimke Tolsma | ISBN: 9789043920407 | € 24,99 |

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.