Toasten tussen de trollen op landgoed Keukenhof


Voor de vijfde keer wordt het landgoed van Kasteel Keukenhof omgetoverd tot een betoverende winterse fantasiewereld met onder andere elfen, trollen, tovenaars en goblins. Dit jaar belooft de Castlefest Winter Edition, op 24 en 25 november 2018, volgens de organisatoren nog magischer te worden dan voorgaande jaren: met een grotere tent, meer akoestische optredens, een uitgebreide schrijversmarkt, bijzondere Middeleeuwse markten en nog meer beleving.

De zomereditie van Castlefest neemt nog altijd in populariteit toe met afgelopen jaar ruim 41.500 bezoekers. Deze winter kunnen alle liefhebbers van fantasy, muziek en magische festivals zich opnieuw onderdompelen in de betoverende wereld van Castlefest. Het sfeervolle festival biedt bezoekers muziek, acts, schrijversmarkt, workshops, bordspellen en verschillende activiteiten voor kinderen.

De Castlefest Winter Edition is niet alleen interessant voor liefhebbers van fantasy. Met verschillende podia, van Middeleeuwse Rock tot Indie, kampvuren, vertellers die je meenemen naar een andere wereld, verwarmde terrassen en vele stands biedt Castlefest Winter Edition voor ieder wat wils. De voorverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via: https://winter.castlefest.nl/tickets/

Bezoek voor meer informatie: https://winter.castlefest.nl/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.